Friday, January 15, 2010

--> tourist guide part 2 <--

jom kita sambung bab jadi tourist guide ni..sebenarnya penat jadi tourist guide ni..tp dalam penat sangat2 best tau..so 2nd day jd guide ni..cuba teka princess g mana?tada!!!..tempat ni 1st time tau princess pegi..dulu penah la plan nak pegi tapi tak kesampaian la katakan..princess bawa sedara g genting..tapi nak g genting ni memang plan sedara princess dari dulu lagi..kat thailand pon ada ala2 genting ni..nama dia "dreamworld"..dulu time kecik2 dulu pnah la sampai sane..mesti da banyak berubah kan..??

pegi genting ni (sbb xpnh pegi pon) princess ajak la member princess jadi tourist guide skali..sebab dia da banyak kali g sana.no hal la takkan sesatnye..hihi..

awal pagi sabtu..princess drive dan letak kreta kat kelana jaya..naik train trus ke gombak..da sampai gombak naik bas baru la naik skyway..alamak takut giler seyh naik benda alah tu..dah la gayat..huhu..mak princess tutup muka je sepanjang dalam skyway tu..
nak tengok gambar princess sepanjang perjalanan nak ke "Genting Highlands"?? (=_=) jom jom!


bas nak ke Goh Tong (klu xcilap la)

serius ja..dengar penerangan dari driver bas


1st and 2nd tourist guide..click!!! (wif faralia)



suka pic nie..cantik kan?mcm pnh bawa beca ja sblum nie


click selepas mamam KFC

sejuk sangat2..da xtau nk wat gaya ape lg

orang cakap bila da sampai sana kena ambil gambar dengan bas..baru la orang cakap da sampai genting :-)
end of da day..sampai umah da malam..memang penat gler..wawawa!!anyway best dapat pegi sana tapi kalau diberi peluang sekali lagi..xnak la pegi lagi..xkena dengan jiwa gitu..gayat! hihi :-)

0 Comments:

Post a Comment