Friday, January 15, 2010

tok tok tok..assalamualaikum..wah rasa macam lama ja kan princess xtulis pape dalam blog ni? lately sangat busy menguruskan dua orang si kecil kat rumah..and b4 that nak ucapkan happy new year, hopefully masih xterlambat la yer.. (+_+)

1st day of new year..kalau xsalah la ari jumaat, sedara princess nun jauh dari thailand datang la rumah..dengan harapan nak makan angin..(sane xde angin ke?hihi) so diorang sampai hari khamis malam dan plannya nak ke KLCC (nak naik skybridge) pada keesokannya..tapi kan disebabkan semua bangun lambat (7.30 a.m) xsempatla nak naik skybridge tu sebab kalau nak naik mesti kena sampai awal ambil tiket..tapi kan (tapi lg) sebab xnak kecewakan diorang, princess suggest la pegi untul ambil gambar pon ok gak, baru la orang ckap da sampi KL..(perumpamaan utk mengatakan da smpi KL la gitu)

jom tgk beberapa snapshot yang princess sempat ambil :-)



sempat lg mummy mamam oreo time yang lain tgh asyik bergambar :-)



tak banyak sangat gambar yang diambil sebab gambar banyak pakai camera sedara..hanya ada beberapa saja yang sempat princess snapshot dengan camera fon.anyway best dapat jadi tourist guide untuk sedara sendiri.....(",)












0 Comments:

Post a Comment