Tuesday, December 1, 2009

CHALELEK pergi meninggalkan aku :-(

actually dari semalam lagi..chalelek macam meronta-ronta sakit(yang tersangat kuat) kesian tengok dia dengan kakinya yang patah tu..princess tak sampai hati tengok kucing kesayangan princess jadi macam tu..so princess masuk umah ajak mak princess bawa chalelek g jumpa doktor esok..mak princess cakap nanti akan bgtau kat abang (bwa ke hospital)

lepas tu princess turun bawah semula pg kat sangkar chalelek..princess letak kain dan air..sambil2 tu princess sempat usap2 kepala chalelek..(crying at that time) princess tak boleh la tengok keadaan kucing princess macamtu..macam dapat rasa kesakitan dia..

sambil2 usap kepala dia, chalelek letak kepala dia dekat tangan princess..lagi la laju air mata princes mengalir..(sedih sgt2)

pagi ni..lepas princess abih breakfast, princess keluar la nk g tengok chalelek..dan Ya Allah!!! chalelek da tak bergerak lagi..sedih sanagt2..princess tak sempat nak bawa dia pg jumpa doktor..

finally, sebelum princess pg kerja, princess usap kepala chalelek for the last time :-( princess tahu lepas ni princess takkan jumpa kucing macam chalelek lagi..

p/s : maaf dipinta andai selama penjagaan banyak salah dan kurang perhatian :-(

0 Comments:

Post a Comment