Sunday, November 29, 2009

movie again..


harini princess kuar g tgk wayang lagi..tp princess keluar dengan member princess, namanya umairah tp panggil myra aje..mula2 tu takde plak plan nk g tengok wayang tp tetba rasa bosan dok umh..so princess call myra ajak dia g tengok wayang..so ape lg myra ni jenis satu kepala dengan princess..dia on je la :-)

si myra ni nak tengok ninja assasin coz dia cakap trailer nya mcm best..princess ikut je sebab tak tau nk tengok cter ape..da selesai beli tiket, princess ajak la myra beli roti untuk dimakan dalam wayang..

sesampai ja kat King's..alamak!!!byk roti da abih..mcmne ni?princess dan myra mcm upset kejap sebab xbyk choice yg boleh dipilih..huhuhu :-( jadi kami terpaksa la pilih ape je yang ada..nk pergi kedai lain pon princess rasa mcm sama ja coz arini kan weekends..so ramai la manusia di shopping complex..


ini la roti yang sempat princess beli..yang myra punya xsempat nak snap ( sory ya myra) yang egg tart tu faveret princess..sedap tau (nyum nyum) tapi tak habis makan pun sebab tengok cter tu banyak sangat darah jadi terbantut selera princess..

nak tengok wajah myra yg cutie mutie?ni la myra yang princess maksudkan..dulu princess keja skali dengan myra..best keja dengan myra ni sebab dia ni satu kepala macam princess..seronok keluar dengan myra arini..da lama kn kita xjumpa..(^_^)

untuk cter ninja assasin nie..best la sebab banyak aksi yang nampak real dan banyak darah..princess bagi 10 bintang untuk "Ninja Assasin" ! nak cter lebih2 pergi la tengok sendiri..haha

















0 Comments:

Post a Comment